Šta je važno prilikom kupovine? Pročitajte dalje. Na našem sajtu, cene su navedene u dinarima i obuhvataju sve poreske obaveze. Plaćanje se vrši isključivo u domaćoj valuti - dinarima. Isporuka je moguća samo na teritoriji Novog Sada i bliže okoline, unutar predefinisanih oblasti dostave. Prilikom unosa adrese za dostavu, videćete samo one oblasti koje su obuhvaćene dostavom. Cena dostave će biti automatski izračunata na osnovu vašeg izbora, s obzirom na odabranu oblast dostave.

PRAVILA KORIŠĆENJA

Na temelju članka 13 i članka 27 Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014), firma Basta Promet d.o.o. Novi Sad želi da informiše svoje kupce koji kupuju proizvode putem online prodavnice o sledećem:

1. Prodaja proizvoda putem internet sajta bastapromet.com sprovodi se u okviru registrovane delatnosti Basta Promet d.o.o., sa sedištem na adresi Miroslava Prodanovića Micka 3, 21000 Novi Sad. Matični broj: 08605653, PIB:100803254. Adresa za reklamacije je shop@bastapromet.rs. Kontakt telefon: 060/ 577 936

2. Osnovne karakteristike proizvoda mogu se pronaći na sajtu bastapromet.com.

3. Cene proizvoda su jasno naznačene uz svaki artikal.

4. Trošak isporuke će biti automatski obračunat prilikom online kupovine i zavisiće od izbora dostave i oblasti. Molimo Vas da imate na umu da se trošak isporuke plaća u gotovini kuriru prilikom preuzimanja robe.

5. Poručenu robu dostavljamo u skladu sa našim sloganom "Cuga za 2 sata". To znači da će roba biti isporučena istog dana ukoliko je naručena tokom radnog vremena maloprodajnog objekta (Gundulićeva 20) odakle se roba šalje ili prema vremenskom okviru koji ste naveli kao željeno vreme za dostavu prilikom naručivanja.

6. Naši kupci mogu izabrati između dva načina plaćanja - karticom ili gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem). Za dostavu robe, naplata se vrši isključivo u gotovini prilikom dostave. Detalji se nalaze u segmentu ISPORUKA I NAČINI PLAĆANJA.

7. Ako potrošač primeti da isporučena roba nije odgovarajuća ili je oštećena, ima pravo da zameni artikal u skladu sa procedurom opisanom u segmentu ZAMENE, REKLAMACIJE I OTKAZIVANJE.

8. U slučaju da potrošač želi da odustane od kupovine, ima pravo na povraćaj sredstava u roku od 14 dana. Više informacija dostupno je u segmentu ZAMENE, REKLAMACIJE I OTKAZIVANJE.

9. Roba poručena putem online prodavnice bastapromet.com može biti podložna reklamacijama ukoliko je oštećena ili ne odgovara narudžbini. Postupak za podnošenje reklamacija detaljno je opisan u segmentu ZAMENE, REKLAMACIJE I OTKAZIVANJE.

10. Obrazac za podnošenje reklamacije možete preuzeti OVDE.

ISPORUKA I NAČINI PLAĆANJA

Naša ponuda i cene na sajtu se redovno ažuriraju, prateći dnevne promene. Moguće su razlike u cenama između Online Shop-a i maloprodajnih objekata zbog vremenski ograničenih akcija. Ove akcije mogu biti ekskluzivne za maloprodajne objekte ili samo za Online shop.

UPUTSTVO ZA ROK I NAČIN ISPORUKE

Firma koja trenutno vrši dostavu je kurirska služba Fandjo NS. Dostava se vrši svakodnevno, 0-24h. Isporuka se obavlja na teritoriji Novog Sada i bliže okoline, unutar predefinisanih oblasti dostave. Kuriri će pokušati dostavu. Ukoliko niste dostupni na adresi, kurir će pokušati još jednom. Ako i dalje niste dostupni, dobićete kontakt telefon lokalnog dostavljača kako biste dogovorili novi termin. Imajte u vidu da poručivanje i dostava zavise od radnog vremena maloprodajne radnje iz koje se vrši isporuka. Takođe, imajte u vidu slogan "Cuga za 2 sata" - ako naručite u odgovarajuće vreme (radno vreme radnje), vaša pošiljka će stići istog dana.

Molimo Vas da pažljivo proučite sledeće informacije o vremenima isporuke:

Radno vreme baste: Ponedeljak - subota: 07:00h - 21:00h, Nedelja: 08:00h - 20:00h

Ako poručite od 07:00h do 19:00h tokom radnog vremena, imate mogućnost da dobijete paket istog dana u željenom vremenu ili najranije za 2 sata.

Ukoliko poručite van radnog vremena, napominjemo sledeće: Iako je dostava moguća 24h, ukoliko radnja iz koje se uzima roba trenutno nije otvorena, paket neće biti dostavljen sve dok radnja ne otvori svoja vrata. Obično radnje otvaraju u 7:00h. Ovo znači da, iako se porudžbina može obraditi i dostaviti, paket neće biti dostavljen odmah. Unapred hvala na razumevanju ove situacije.

ROK ISPORUKE

Kada potvrdite porudžbinu, sistem će je automatski proslediti službi internet prodaje, dok ćete potvrdu primiti na vašu e-mail adresu. Nakon toga, vaš paket stiže u narednih 2 sata, ukoliko je naručen tokom radnog vremena maloprodajnog objekta (Gundulićeva 20) odakle se roba šalje, ili prema željenom vremenu dostave koje ste naveli prilikom naručivanja. Imajte na umu da proces poručivanja i dostave zavisi od radnog vremena maloprodajne radnje iz koje se vrši isporuka. Takođe, imajte u vidu da u ovaj proces ulazi vreme za obradu porudžbine i predaju kuriru, kao i vreme koje kuriru treba da isporuči paket.

NAČINI PLAĆANJA

Imate dve opcije za plaćanje:

1. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja

2. Plaćanje platnim karticama

Troškovi dostave će biti automatski obračunati prilikom online kupovine i zavisiće od izbora dostave i oblasti. Naplata dostave se vrši isključivo u gotovini prilikom pouzeća.

ZAMENE, REKLAMACIJE I OTKAZIVANJE

Naša obaveza je da na ovom e-commerce prodajnom mestu pružimo jasne i nedvosmislene uslove za reklamacije, kao i postupak povraćaja novca i/ili robe u slučaju reklamacije. Takođe, obaveza nam je da vam pružimo jasne informacije o mogućnostima otkazivanja porudžbine ili vraćanja robe/usluge, zajedno sa detaljnim opisom procedura, rokova i eventualnih troškova koji su vezani za ograničenja i otkazivanje robe/usluge.

POTVRDA PRIJEMA ROBE I PROCENA ISPRAVNOSTI PORUDŽBINE

Kupac je dužan proveriti ispravnost primljenih artikala prilikom preuzimanja robe. Molimo Vas da pažljivo uporedite isporučene artikle sa priloženim računom. U slučaju da primetite nedostatak nekog artikla, iznos tog artikla će biti vraćen odmah na licu mesta ili će biti organizovana naknadna dostava narednog dana. Naknadne reklamacije neće biti uvažene.

Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da u prisustvu našeg vozača ili kurira (u zavisnosti od vaše lokacije) pažljivo pregledate sadržaj isporučenog paketa. Ako primetite vidljive lomove ili oštećenja na artiklima, molimo Vas da ne preuzimate pošiljku.

U takvim slučajevima, molimo Vas da nas odmah kontaktirate putem telefona: 060/ 577 936 ili putem email adrese: shop@bastapromet.rs

MOGUĆNOST OTKAZIVANJA PORUDŽBINE

Korisnicima koji su registrovani na našem sajtu omogućavamo praktičan način otkazivanja porudžbine putem našeg web shopa. Nakon prijavljivanja na svoj profil, korisnici mogu pristupiti svom spisku porudžbina. Ukoliko je nova porudžbina još uvek u procesu i nije fiskalizovana, korisnik ima mogućnost da je otkaže direktno iz svog profila. Međutim, ukoliko je porudžbina već prošla proces fiskalizacije, otkazivanje je moguće isključivo telefonskim putem pozivom na broj: 060/ 577 936.

Povraćaj sredstava za već plaćenu, a otkazanu porudžbinu, obavlja se isključivo u našoj prodavnici na adresi Gundulićeva 20.

NAPOMENA O REKLAMACIJAMA

Važno je napomenuti da uprkos poručivanju putem internet sajta, sve aktivnosti vezane za reklamacije se obavljaju u našoj radnji na adresi Gundulićeva 20.

NAPOMENA: UPOTREBOM OVOG INTERNET SAJTA POTVRĐUJETE DA STE PROČITALI, RAZUMELI I PRIHVATILI SVE NAVEDENE USLOVE KORIŠĆENJA I SLAŽETE SE DA STE OBAVEZNI DA IH POŠTUJETE, KAO I SVE DRUGE PRIMENLJIVE ZAKONE I PROPISE. UKOLIKO NE PRIHVATATE OVE USLOVE, NEMOJTE KORISTITI OVAJ INTERNET SAJT.

Obrazac za reklamaciju možete preuzeti OVDE

AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela bastapromet.com sajta, automatski prihvatate sva trenutna pravila korišćenja.

Korisnici su obavezni redovno proveravati pravila korišćenja kako bi bili upoznati sa aktuelnim informacijama. Smatra se da korisnici, kontinuiranim korišćenjem bastapromet.com sajta ili njegovih delova, u svakom trenutku razumeju i prihvataju aktuelna pravila.

Ni jedan deo bastapromet.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe ili za promovisanje takvih aktivnosti.

Kompanija "BASTA PROMET" D.O.O. nastoji obezbediti korisnicima pozitivno iskustvo korišćenja sadržaja na sajtu bastapromet.com. Svi korisnici imaju pravo besplatno koristiti sadržaje na sajtu, pod uslovom da poštuju pravila korišćenja.

Sajt bastapromet.com obuhvata originalne sadržaje, sadržaje partnera i oglašivača, slobodno dostupne sadržaje, kao i sadržaje kreirane od strane posetilaca i linkove ka spoljnim stranicama. Sadržaji na bastapromet.com sajtu objavljeni su u dobroj nameri. Upotreba sadržaja sajta obavlja se na sopstvenu odgovornost i "BASTA PROMET" D.O.O. se ne smatra odgovornim za eventualnu štetu nastalu upotrebom sadržaja.

Pravo pristupa sajtu bastapromet.com i svim njegovim sadržajima otvoreno je za osobe svih uzrasta.

"BASTA PROMET" D.O.O. zadržava autorska prava na sve originalne sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćena upotreba bilo kog dela sajta predstavlja povredu autorskih prava bastapromet.com sajta i može rezultirati pravnim postupkom.

Nedozvoljena upotreba bilo kog dela sajta, bez odobrenja vlasnika autorskih prava ("BASTA PROMET" D.O.O., partneri, korisnici...), predstavlja povredu autorskih prava i podložna je pravnom gonjenju.

Ukoliko smatrate da je bastapromet.com sajt povredio vaša autorska prava, vaša žalba će biti promptno razmotrena, a sporni sadržaji će biti uklonjeni ukoliko se potvrdi povreda.

"BASTA PROMET" D.O.O. postavlja linkove na sajtu bastapromet.com u dobroj nameri i ne preuzima odgovornost za sadržaje van ovog portala.

"BASTA PROMET" D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila bastapromet.com sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

"BASTA PROMET" D.O.O. zadržava pravo da bez prethodne najave povremeno menja ili modifikuje pravila na sajtu bastapromet.com. O važnim promenama i dopunama pravila korisnici će biti obavešteni putem e-maila ili objavom na sajtu.

ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI

Basta Promet doo Novi Sad (u daljem tekstu: Basta Promet ili mi) ovim putem želi da Vas, kao korisnika sajta bastapromet.com (u daljem tekstu: Sajt), obavesti o ključnim aspektima vezanim za obradu podataka o ličnosti, njihovu zaštitu i prava koja Vam pripadaju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Službeni glasnik RS“, br. 87/2018 (u daljem tekstu: ZZPL).

DEFINICIJA "PODATKA O LIČNOSTI"

Prema ZZPL-u, "podatak o ličnosti" (u daljem tekstu: podatak o ličnosti) se odnosi na svaki podatak koji se odnosi na određeno ili odredivo fizičko lice, neposredno ili posredno, kao što su ime i identifikacioni broj, podaci o lokaciji, identifikatori u elektronskim komunikacionim mrežama ili druga obeležja koja definišu njegov identitet.

RUKOVODILAC PODACIMA

Prikupljanjem i obradom Vaših ličnih podataka upravlja:

Basta Promet doo Novi Sad
Miroslava Prodanovića Micka 3
21000 Novi Sad
MB: 08605653
PIB: 100803254
Email: office@bastapromet.rs

TIPOVI LIČNIH PODATAKA I NAČIN OBRADE

U osnovi, prikupljamo samo one podatke koje Vi dobrovoljno dostavite, a koji su neophodni za ostvarivanje svrhe obrade.

Izuzetak čine podaci prikupljeni putem "kolačića" i drugih tehnologija praćenja (Google Analytics i Facebook Pixel).

U zavisnosti od svrhe obrade, lični podaci koje obrađujemo obuhvataju: ime, prezime, podatke o transakcijama (plaćanja, kupovine, narudžbine, povraćaj proizvoda itd.), kontakt podatke (broj fiksnog ili mobilnog telefona, email adresa, adresa stanovanja ili isporuke).

Podatke prikupljamo i obrađujemo putem sajta bastapromet.com, kao i na društvenim mrežama "Facebook" i "Instagram", tokom zamene artikala, odustajanja od ugovora i podnošenja reklamacija.

SVRHA OBRADE VAŠIH LIČNIH PODATAKA

Basta Promet doo prikuplja i obrađuje Vaše lične podatke iz sledećih razloga:
• upravljanje Vašom registracijom kao korisnika Sajta;
• rešavanje Vaših zahteva (zamena artikala, odustanak od ugovora, reklamacije);
• pružanje informacija o proizvodima iz naše ponude;
• unapređenje naših usluga.

Ukoliko nam dostavite lične podatke trećih lica, garantujete da ste ih obavestili o upotrebi njihovih podataka. U slučaju da ste kupili proizvod za treće lice, podaci koje ste nam dali biće korišćeni isključivo za isporuku i rešavanje upita ili sugestija koje imate Vi ili treće lice.

PRAVNI OSNOV OBRADE VAŠIH LIČNIH PODATAKA

U zavisnosti od svrhe prikupljanja i obrade, pravni osnov za obradu Vaših ličnih podataka može biti Vaš pristanak (saglasnost), izvršenje ugovora ili usluge koju ste tražili, poštovanje zakonskih propisa koji nalažu obradu Vaših ličnih podataka ili legitimni (opravdani) interesi Basta Promet doo (obrada u svrhu upravljanja i održavanja ugovornog odnosa sa Vama, odgovaranja na Vaše zahteve, traženja povratnih informacija od Vas kako bismo unapredili naš Sajt i naše proizvode, kao i preduzimanja drugih opštih marketinških aktivnosti), osim ako su Vaši interesi i osnovna prava i slobode nadmoćni u odnosu na navedene interese i osnovna prava i slobode lica na koje se podaci odnose, naročito ukoliko se radi o maloletnim licima.

Vaši podaci kao što su email adresa i korisničko ime, koji se prikupljaju pri registraciji ili prijavi kao korisnik Sajta, obrađuju se na osnovu Vašeg pristanka i/ili našeg legitimnog interesa.

U slučaju registracije ili prijave kao registrovani korisnik Sajta, obrada Vaših podataka je neophodna za upravljanje Vašom registracijom. Na osnovu naših legitimnih interesa, možemo obrađivati Vaše lične podatke smatrajući da ste registracijom ili korišćenjem Sajta izrazili interesovanje za dalje ponude i u tom smislu možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili ih kupili, kao i Vaše navike prilikom posete našem Sajtu.

Podaci kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, email adresa i broj računa, koji se prikupljaju u svrhu izvršenja kupovine preko Sajta, o stvarivanja prava na odustanak od kupovine, zamene proizvoda ili rešavanja reklamacija, obrađuju se u skladu sa važećim zakonima radi ispunjenja zakonskih obaveza.

OPOZIV PRISTANKA I TRAJANJE ČUVANJA PODATAKA

Uvek možete opozvati Vaš pristanak za prikupljanje i obradu ličnih podataka na jedan od sledećih načina: slanjem email-a na adresu: office@bastapromet.rs ili slanjem pisma u slobodnoj formi na adresu Basta Promet doo Novi Sad, Miroslava Prodanovića Micka 3, 21000 Novi Sad.

Basta Promet doo čuva Vaše podatke samo onoliko dugo koliko je neophodno za ostvarivanje svrhe obrade, kao što su:
• podaci koje obrađujemo radi upravljanja Vašom registracijom kao korisnika Sajta se čuvaju za vreme trajanja Vaše registracije;
• podaci koje obrađujemo u cilju izvršenja kupovine preko Sajta, ostvarivanja prava na odustanak od kupovine, zamene proizvoda ili rešavanja reklamacija se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno za realizaciju kupovine i ostvarivanje prava, uključujući vreme potrebno za postupanje po zahtevima, a najduže 60 dana, osim ako zahtevate brisanje Vaših podataka pre isteka navedenih rokova, kada će oni, ukoliko brisanje zatražite pre isteka ugovornog odnosa, biti pseudonimizirani;
• podaci koje obrađujemo radi rešavanja reklamacija se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno za rešavanje Vaše reklamacije;
• prilikom Vašeg kontakta sa Basta Promet doo, Vaši podaci se čuvaju do okončanja obrade Vašeg upita ili zahteva za brisanjem;
• u slučaju korišćenja kolačića "cookies" na Vašem računaru, Vaši lični podaci će se čuvati dok su neophodni za svrhu.

Vaši lični podaci koji više nisu potrebni za navedene svrhe, biće izbrisani iz naših sistema za čuvanje i obradu podataka. U nekim slučajevima, Vaši podaci mogu biti zadržani i nakon isteka navedenih rokova radi ispunjenja zakonskih obaveza, zaštite prava Basta Promet doo (pred sudovima ili drugim nadležnim organima), u skladu sa važećim propisima ili za potrebe vođenja statističkih analiza i evidencija.

KO IMA PRISTUP VAŠIM LIČNIM PODACIMA

U zavisnosti od svrhe obrade Vaših ličnih podataka definisanih ovim Obaveštenjem i u meri u kojoj je to neophodno za njihovo ostvarivanje, Vaši lični podaci mogu biti dostupni sledećim entitetima unutar Basta Promet doo:

- Zaposlenima u Basta Promet doo,
- Honorarnim saradnicima koji su obavezni na čuvanje poverljivosti Vaših ličnih podataka kao profesionalne tajne,
- Pouzdanim trećim licima koja nam pružaju usluge u vezi sa našim ponudama, kao što su:
- Marketing agencijama,
- IT agencijama ili pojedincima koji nam pomažu u pružanju i održavanju IT usluga, uključujući smeštaj na serverima, podršku i održavanje baza podataka, softvera i aplikacija,
- Dostavnim službama za isporuku proizvoda,
- Službama za podršku korisnicima.

Svi navedeni primaoci su obavezni da preduzmu odgovarajuće tehničke, organizacione i kadrovske mere kako bi zaštitili Vaše lične podatke. Kada Basta Promet doo deluje kao rukovalac podacima, a obradu podataka sprovodi treće lice kao obrađivač, odnosi sa takvim obrađivačima su regulisani ugovorima koji definišu sve relevantne aspekte obrade ličnih podataka, kao i mere zaštite. Zaštita Vaših ličnih podataka od strane tih trećih lica mora biti jednako efikasna kao i zaštita koju Basta Promet doo garantuje.

Vaše lične podatke možemo otkriti državnim organima u slučajevima kada to nalaže zakon ili kada smo obavezni to učiniti radi zaštite naših prava, interesa i prava Vas kao naših kupaca.

VAŠA PRAVA U VEZI SA LIČNIM PODACIMA KOJE OBRAĐUJEMO

Obavezujemo se da ćemo čuvati Vaše lične podatke kao poverljive i omogućiti Vam da ostvarite prava koja imate u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (ZZPL).

Vaša prava u vezi sa obradom podataka o ličnosti su:

- Pravo da tražite kopiju podataka koji se obrađuju,
- Pravo pristupa informacijama o obradi Vaših ličnih podataka,
- Pravo na ispravku ili dopunu netačnih ili nepotpunih podataka,
- Pravo na brisanje Vaših podataka u skladu sa zakonom,
- Pravo na prigovor i pritužbu,
- Pravo na ograničenje obrade,
- Pravo na opoziv pristanka za obradu ličnih podataka,
- Pravo na prenosivost ličnih podataka.

Za ostvarivanje navedenih prava, možete popuniti i poslati Zahtev za ostvarivanje prava u vezi sa obradom podataka o ličnosti putem email adrese: office@bastapromet.rs, ili dostaviti zahtev u bilo kojoj od naših prodavnica ili ga poslati poštom na adresu Basta Promet doo, Novi Sad, Miroslava Prodanovića Micka 3, 21000 Novi Sad.

KORIŠĆENJE KOLAČIĆA

Basta Promet doo trenutno ne koristi kolačiće za prikupljanje podataka.

BEZBEDNOST VAŠIH LIČNIH PODATAKA

Radi zaštite Vaših ličnih podataka, primenjujemo potrebne standarde u zaštiti podataka o ličnosti, uključujući tehničke, organizacione i kadrovske mere, u skladu sa zahtevima ZZPL-a. Obezbeđujemo adekvatne mere informacione bezbednosti kako bismo zaštitili Vaše podatke na odgovarajući način.

Treća lica koja obrađuju Vaše lične podatke u ime Basta Promet doo takođe su obavezna da primene sve neophodne tehničke, organizacione i kadrovske mere kako bi se obezbedio isti nivo zaštite kao što pruža i Basta Promet doo.

ZAVRŠNE ODREDBE

Ovo Obaveštenje ima za cilj da Vam pruži sve potrebne informacije o obradi Vaših ličnih podataka. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da ostvarite prava u vezi sa Vašim ličnim podacima, molimo Vas da nas kontaktirate putem email adrese: office@bastapromet.rs ili na adresu Basta Promet doo, Novi Sad, Miroslava Prodanovića Micka 3, 21000 Novi Sad.

USLOVI KORIŠĆENJA PLATNIH KARTICA

IZJAVA O KONVERZIJI

„Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.“

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime bastapromet.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni bastapromet.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH INFORMACIJA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, bastapromet.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

IZJAVA O PDV-U

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.